U bent meteen thuis

Op een goede dag realiseerden we ons dat we op een geweldig mooie, unieke en bijzondere plek wonen. Dat wilden we delen en zo is onze vakantiewoning ontstaan. Naast de acht luxe tenten zorgt onze vakantiewoning ervoor dat iedereen het boeren- en buitenleven kan ervaren, met een optimum aan comfort. In onze vakantiewoning voelt u zich direct thuis.

Onthaasten is niet moeilijk

Het is niet moeilijk om te onthaasten in onze prachtige omgeving en in dit heerlijke vakantiehuis, dat van alle gemakken is voorzien. Het is bovendien bijzonder geschikt voor mindervaliden. Zittend op het terras voor de woning hebt u uitzicht over het weiland. Erachter liggen de Trentse bossen. Intussen vermaken de kinderen zich op het grasveld met trampoline en zandbak. Er is ook ruimte genoeg om een balletje te trappen.

Voor zeven personen

De vakantiewoning is geschikt voor zeven personen. Op de begane grond is een ruime tweepersoonsslaapkamer met badkamer, en een knusse kamer met twee eenpersoonsbedden tegenover elkaar. Een extra toilet heeft toegang vanuit de kamer. Op de eerste verdieping is nog een slaapkamer, met eenpersoonsbed én stapelbed, met nóg een extra uitschuifbed dat onder het stapelbed vandaan komt. Daar is ook een douche en toilet.

Vakantiegevoel

Bovenin de hal is een traphek. De bedden zijn opgemaakt met fris linnengoed voor een heerlijk vakantiegevoel. U kunt ook een kinderset huren: een campingbed met matras, kinderstoel en aankleedkussen. En met onze handdoekpakketten houdt u zelf wat meer ruimte in de koffers over. De keuken is van alle gemakken voorzien: elektrische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak, magnetron, vaatwasser, waterkoker en filterkoffiezetapparaat.

Het terras heeft een grote picknicktafel met parasol.

Onze vakantiewoning

  • 1x Kamer 2 ruime bedden

  • 1x knusse kamer 2 bedden

  • Keuken van alle gemakken voorzien

  • Badkamer en extra toilet

  • Terras met grote picknicktafel en parasol

  • trampoline en zandbak

© Copyright Op de Beemd | Kwaaijongens, rebels in oplossingen